Enviat per: Genoveva Margalef | Mai 24, 2010

EL PERELLÓ AL COR

EL PERELLÓ AL COR

Amb aquestes paraules, inicio el meu blog personal. Sóc perellonenca d’adopció, fa 17 anys que vaig vindre a viure al Perelló, el meu poble. Tinc arrels perellonenques, i la primera vegada tenia 4 anys, i des de llavors venia a estiuejar quasi cada estiu, fins que finalment em vaig quedar a viure.

Per mi, el lloc més emblemàtic, que em porta records de joventut és Morro de Gos,  per això he triat la seva imatge com a capçalera.

Sóc militant socialista, i això em va portar a presentar-me en les darreres eleccions municipals com a cap de llista del PSC, gràcies al vots obtinguts per la nostra candidatura, varem canviar el color del govern municipal desprès de 16 anys, i m’ha permès tenir l’honor de ser alcaldessa del Perelló des de juny de 2007 fins el novembre de 2009. Ha estat un període apassionant  de la meva vida, podria haver fet més del que he fet,  per això  espero repetir l’experiència si m’acompanyen els militants, simpatitzants, i si els meus veïns i veïnes ho volen

Amb aquest blog, vull  expressar, descriure, explicar fets del Perelló i de les Terres de l’Ebre, però no vull que sigui un altre “Buscall” del Perelló, no busco ni la vull la polèmica. També reconec que no m’agrada gaire escriure, qui em coneix sap que sóc de números, però procuraré actualitzar aquesta finestra que avui obro per tots.  

Anuncis

Responses

  1. Molt bé Geno així m’agrada entrant al es noves tecnologies. Felicitats i ànims.

  2. Benvinguda al món de les “bloggernovates”.

    La veritat és que quan t’hem sentit parlar del teu poble ens has transmès aquest sentiment, aquesta estima que les teves paraules avui segellen en el primer post del teu blog.

    Estic convençuda que tornaràs a ser la millor Alcaldessa que pot tenir el Perelló.

    Una abraçada companya!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: